Conferința de Management pentru Spitale Publice

0
0
0
s2sdefault

Achizițiile publice – tema principală a Conferinței 

Peste 110 participanți – manageri de spitale, directori medicali, financiari, reprezentanți ai autorităților din domeniul sanitar – s-au înscris deja la Conferința Națională de Management Medical Modern pentru Spitale Publice, organizată de Oameni și Companii în perioada 28-30 octombrie, la Predeal.

24 Octombrie 2016, Sursa : Global Manager, http://www.globalmanager.ro/

MMM_spit_publice1

Foto : www.globalmanager.ro

Dintre speakerii acestei ediții enumerăm: Vasile CEPOI – Preşedinte, Secretar de Stat ANMCS, Luminita VÂLCEACristina RACOCEANUNicoleta MANU – Reprezentanți ANMCS, Horea TIMIŞ – Director Executiv, HBS Group – Consultanţă în Management Medical, Amalia DUȚĂ – Consultant & Trainer, PMA Consulting, Conf. Univ. Dr. Daniela MĂNUC – Reprezentant al Ministerului Sănătății, Victoria HODINĂ – Verificare Conformitate Achiziții Publice Ministerul Fondurilor Europene, Marius TANASĂ     – Vicepreședinte, Agenția Națională a Medicamentelor și Dispozitivelor Medicale, Dan CIMPOERU – Avocat/ Doctor în Drept, Cabinet de Avocatură, Constantin POIANĂ – Director Calitate, Spitalul Orăşenesc Buhuşi, Bacău, Camelia BOGDĂNICI – Deputat, Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților.

Conferinta este o activitate din cadrul Programului de Modernizare a Sistemului de Sănătate, ce reprezintă o platformă de comunicare directă cu specialiștii din domeniul sănătății, dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2007. Anual,  Programul MSS aduce la un loc peste 1.000 executivi și manageri ale celor mai reprezentative companii și instituții publice și private din România, din domeniul sănătății.

0
0
0
s2sdefault