Congresmanii republicani cred că relația cu România va deveni și mai puternică în timpul lui Trump

0
0
0
s2sdefault

Misiunea economică Afaceri.ro SUA :

“Romania-SUA: Export, Investments & IT”

Reprezentanții Clusterului ROVEST vor participa în perioada: 2 - 12 ianuarie 2017, în California - Nevada, Statele Unite ale Americii, la misiunea economică, organizată de Arhipeleago și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoasșterii (APEC) dedicată valorificării potențialului de import-export și atragerii de investiţii în România.

Misiunea este dedicată tuturor celor ​care intenționează să obțină acces pe piața americană,​ să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiţii ​din America.

Cu acest prilej, se va participa și la o serie de întâlniri business în Silicon Valley, centrul noilor tehnologii IT, târgul internațional Consumer Electronics Show Las Vegas 2017​ (https://www.ces.tech/), dar și la un eveniment pe bază de Invitație, la întâlniri bilaterale țintite de business matching internațional.

 CES CTA Combo Logo 1      Logo EAEC

Organizat de European American Enterprise Council (EAEC), cu sprijinul Departamentului de Comerț al SUA, evenimentul B2B Matchmaking Event @ CES 2017 ajută Clusterele, start-up-uri globale, ONG-uri și IMM-uri internaționale să stabilească întâlniri rapide (30 min.) cu numeroși potențiali parteneri, printr-un proces foarte organizat și structurat, pe parcursul a două zile, înainte de International Consumer Electronics Show.

Astfel Clusterul ROVEST va avea prilejul de a prezenta proiectele proprii (ale membrilor Clusterului ROVEST) membrilor din conducerea unor corporații deschise spre inovație, precum și investitori instituționali - venture capital - și privați, care sunt într-o continuă căutare de a realiza parteneriate cu sau de a investi în firme inovatoare la nivel mondial, provenind din Europa, Asia sau alte părți ale lumii.

Nu în ultimul rând, organizatorii misiunii economice oferă asistență în procesul de familiarizare cu piața americană (specific, proceduri, forme de protecție comercială, etc.).

Congresman Chaffetz Jason

"Am avut șansa să vizitez România și să aduc cu mine alți 10 congresmeni. Am rămas impresionat. L-am vizitat pe președinte. Relația dintre România și SUA este importantă, este strategică și este puternică", a spus Chaffetz.

"Cred că Donald Trump, în calitate de președinte al SUA, va realiza foarte repede care ne sunt prietenii în lume și, de asemenea, că România este, cu siguranța, unul dintre ei. Pe partea militară, pe partea economică, sunt multe legături care aduc România și SUA împreună", a adăugat congresmanul.

Chaffetz este reprezentant al statului Utah în CAMERA Reprezentanților și a fost ales pentru prima dată în 2008. Este membru al Partidului Republican.

AGERPRES/(A — editor: Ana Maria Luca, imagine: Sergiu Olteanu, redactor video: Marilena Gheorghiță, grafician: Andrei Șerban, editor online: Gabriela Badea)

0
0
0
s2sdefault